Supermicro s hrdostí oslavuje své 30. výročí v Silicon Valley. Jejich zákaznicky orientované technické inovace a řešení IT umožňují organizacím po celém světě poskytovat svým zákazníkům a zaměstnancům nejpokročilejší digitální prostředí. Jako dlouholetý lídr v "Green IT", AI a Enterprise IT se Supermicro těší na dalších 30 let inovací a prvotřídních serverových řešení.

Supermicro je globálním technologickým lídrem, oddaným k novým inovacím pro podnikové IT infrastruktury, cloud, AI, Metaverse a 5G Telco/Edge. Je poskytovatelem kompletních rackových IT řešení. Takový, který navrhuje a vytváří ekologicky šetrné a energeticky úsporné portfolio serverů, storage systémů, switchů a software spolu s globálním supportem.

Charles Liang, zdroj: https://www.supermicro.com/en/about

První na trhu — Inovace
Hodnotu, kterou Supermicro přináší, vidí ve schopnosti rychle začleňovat nejnovější technologické inovace do svých produktů. Úzce spolupracují s mnoha globálními technologickými partnery, aby mohli dodávat nejnovější generace špičkových řešení v oblasti serverů, úložišť a síťových platforem.

Kompletní řešení
Na základě úspěšné architektury Server Building Blocks nabízí širokou škálu optimalizovaných serverových řešení pro různé segmenty a využití, včetně cloud computingu, datových center, Big Data, HPC, AI, 5G, IoT, Embedded a Edge. S tímto vším vám naši specialisté samozřejmě rádi pomohou.

We Keep IT Green®
Jako lídr v energeticky úsporném IT má Supermicro za cíl podporovat přijímání a nasazování technologií, které mohou snižovat náklady i dopad na životní prostředí. Architektura šetřící zdroje pokračuje v tradici inovací Green IT a poskytuje úspory na CTO pro své zákazníky.

Vývoj a Výroba z USA
Supermicro je předním dodavatelem serverů a storage, který provádí většinu vývoje a výroby ve Spojených státech — v sídle v San Jose v Kalifornii. Systém managementu kvality je certifikovaný dle norem ISO 9001:2015 a ISO 13485:2016, a systém environmentálního managementu je certifikovaný dle normy ISO 14001:2015. K tomu všemu je Systém managementu informační bezpečnosti Supermicro certifikovaný dle normy ISO/IEC 27001:2013.

 

Pár gratulací od světových lídrů ve svých oborech

Během uplynulých tří desetiletí dosáhla společnost Supermicro významných pokroků v oblasti výpočetní techniky. S radostí spolupracuji s Charlesem a týmem Supermicro na revoluci architektury datových center s akcelerovaným výpočtem a generativním AI.

Jensen Huang, CEO, NVIDIA

 

Gratuluji k 30. výročí! Společnost Supermicro byla pro Intel hodnotným partnerem po mnoho let a těšíme se na mnoho skvělých věcí v budoucnosti.

Pat Gelsinger, CEO, Intel

 

AMD a Supermicro mají dlouhou historii poskytování předních výpočetních řešení. Jsem nesmírně hrdá na rozsáhlé portfolio řešení pro datová centra, Edge computing a AI, které jsme společně vybudovali, na naše vedoucí řešení pro výpočetní techniku vysokého výkonu a na naše společné závazky v oblasti udržitelnosti. Gratuluji Charlesovi a celému týmu k úžasným prvním 30 letům! Těším se na ještě větší úspěch a dopad v příštích 30 letech.

Dr. Lisa Su, CEO, AMD

 

A nám v ANAFRA nezbývá, než se přidat k těmto krásným gratulacím — přejeme Supermicro mnoho dalších úspěchů, revolučních průlomů v hardware a hlavně rychlé dodací lhůty a kvalitní support.